Flamberet peberoksemørbrad
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel Kilde : Bjørn Kok Indsendt af : Bjørn kok Indsendt : Red : |
|
|
Oksemørbraden pudset af.
Brunes på panden i smør (panden skal kunne gå i ovn, evt. jerngryde).
Gnides med dijonsennep, drysses med salt og knust hel sort peber.
Sæt panden i ovnen ved 200-220 grader C i ca. 30 minutter.
Panden tages ud og tages med ind til gæsterne, hvor saucen tilberedes. Cognac hældes over mørbraden, og antændes og cognacen brændes af. Mørbraden lægges på skærebræt og får lov til at hvile lidt, mens man tilbereder saucen. Creme fraiche, knuste syltet peberkorn, dijonsennep, bordelaise sauce tilsættes til saucen som koges til en jævn konsistens, smages til med salt. Mørbraden skæres i tynde skiver, og serveres med saucen. Tilbehør kan være saute af svampe små løg og tomatbåde, bagte kartofler. |
|
Opskriften er vist 22029 gange,
og udskrevet 552 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne