Flamberet peberoksemørbrad

Flamberet peberoksemørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt af : Bjørn kok

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 oksemørbrad
25 g.smør
 
1 spsk.dijonsennep
2 tsk.salt
20 g.Peberkorn, sorte
 
 
 Sauce:
1 dl.cognac
2.5 dl.Cremefraiche
1 tsk.Syltede grønne peber
1 spsk.Dijonsennep
2.5 dl.Bordelaisesauce (rødvinssauce)
 Salt
 
Opskrift:
Oksemørbraden pudset af. Brunes på panden i smør (panden skal kunne gå i ovn, evt. jerngryde). Gnides med dijonsennep, drysses med salt og knust hel sort peber. Sæt panden i ovnen ved 200-220 grader C i ca. 30 minutter.

Panden tages ud og tages med ind til gæsterne, hvor saucen tilberedes. Cognac hældes over mørbraden, og antændes og cognacen brændes af. Mørbraden lægges på skærebræt og får lov til at hvile lidt, mens man tilbereder saucen.

Creme fraiche, knuste syltet peberkorn, dijonsennep, bordelaise sauce tilsættes til saucen som koges til en jævn konsistens, smages til med salt.

Mørbraden skæres i tynde skiver, og serveres med saucen.

Tilbehør kan være saute af svampe små løg og tomatbåde, bagte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 22029 gange,
og udskrevet 552 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu