Portobellosvampe med hvidløg og persille
Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe Indsendt af : Christensen Indsendt : |
|
|
Rens portobellosvampene. Hak hvidløg og persille og bland det med olivenolie. Krydr med salt og peber. Fordel persilleblandingen over svampene og bag dem i ovnen ved 200 grader i 15 min.
Tips: Spis svampene varme eller kolde med brød til. |
|
Opskriften er vist 31267 gange,
og udskrevet 398 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Birgitte - 2007-01-13 07:52:46 Super simpel opskrift der smager dejligt og ser godt ud. Har anvendt svampene i kombination med lammefilet og salat. Flot servering. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne