Ising i rösti med pesto og svampe

Ising i rösti med pesto og svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Ising

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.isingfilet
5 bage kartofler
 dild
200 g.svampe (østershatte, karl johan, kantareller)
 smørklat
1 dl.olie
1 fedhvidløg
100 g.rucolasalat
20 g.pinjekerner
20 g.parmesan
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rösti:
Skræl kartoflerne og kog dem i saltet vand sammen med en kvist dild. Når kartoflerne koger, tages de af blusset. Lad kartoflerne trække i vandet, indtil du kan tage dem op uden at brænde dig. Kartoflerne rives på et rivejern, og röstien krydres med salt og peber. På et stykke plastfolie lægges en håndfuld rösti. Ovenpå lægges isingfileter og igen et lag rösti. Pak rösti og ising sammen til en pakke, og læg den på køl i ca. 5 min. Pakkerne steges i 1/2 dl olie i ca. 5 min. på hver side, indtil de er gyldne. (Lav 4 pakker.)
Tips:
Arbejdet med röstien er lettere, hvis du har våde fingre.

Svampe:
Svampene ristes i lidt smør, indtil de er gyldne, og der krydres med salt og peber.

Pesto:
1/2 dl olie, hvidløg, rucolasalat, pinjekerner, pamersanost, salt og peber blendes.

Server evt. retten med groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 9478 gange,
og udskrevet 190 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu