Ising i rösti med pesto og svampe
Hovedingrediens : FladFisk - Ising Indsendt : Red : |
|
|
Rösti:
Skræl kartoflerne og kog dem i saltet vand sammen med en kvist dild. Når kartoflerne koger, tages de af blusset. Lad kartoflerne trække i vandet, indtil du kan tage dem op uden at brænde dig. Kartoflerne rives på et rivejern, og röstien krydres med salt og peber. På et stykke plastfolie lægges en håndfuld rösti. Ovenpå lægges isingfileter og igen et lag rösti. Pak rösti og ising sammen til en pakke, og læg den på køl i ca. 5 min. Pakkerne steges i 1/2 dl olie i ca. 5 min. på hver side, indtil de er gyldne. (Lav 4 pakker.) Tips: Arbejdet med röstien er lettere, hvis du har våde fingre. Svampe: Svampene ristes i lidt smør, indtil de er gyldne, og der krydres med salt og peber. Pesto: 1/2 dl olie, hvidløg, rucolasalat, pinjekerner, pamersanost, salt og peber blendes. Server evt. retten med groft brød. |
|
Opskriften er vist 9478 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne