Grøntsagssuppe
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rens grøntsager og skær i skiver/tern.
Svits baconternene i fedtstoffet. Vend grøntsagerne i gryden. Tilsæt resten og lad det komme i kog og skru ned og lad det simre. Skummes inden servering. Tips: Billig og nærende vinterspise. |
|
|
Opskriften er vist 71294 gange,
og udskrevet 1523 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (21 stemmer) |
|
Kommentarer michael - 2012-09-19 17:35:59 hvor længe skal den koge? anonym - 2011-09-11 00:24:42 Kan den fryses ned til senere brug? Conny - 2011-03-19 23:54:26 Glemte at sige, at jeg bruger bacontern - 2 pakker fra Aldi koseter 11.95 kr. Så der er masser af mad til en anden ret med bacontern. Conny - 2011-03-19 23:52:31 Rigtig, rigtig god. Både med stegte bacontern og alle krydderierne, og super nem at finde ud af. 1 boulionterning (uanset hvilken art, passer til en halv liter vand. Jeg kommer også suppeurter (frosne) i - og så er det bare mums. Serveres med hvidløgsflutes, og du er total mæt. Sabrina - 2010-10-03 18:08:40 Fantastisk nem suppe og meget mættende - ovenstående er nok til 4 personer hvor man virkelig bliver mæt! Laurbærblade kan sagtens udelades. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne