Grøntsagssuppe

Grøntsagssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Grøntsagssuppe Grøntsagssupper

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Grøntsagssuppe, billede 4 Grøntsagssuppe, billede 1 Grøntsagssuppe, billede 2 Grøntsagssuppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.bacontern
 Olivenolie
1 porre
3 gulerødder
0.25 selleri
2 persillerod
2 løg
 Salt
 peber
2 bouillonterning, grøntsag
3 laurbærblade
2 l.vand
 
Opskrift:
Rens grøntsager og skær i skiver/tern.

Svits baconternene i fedtstoffet. Vend grøntsagerne i gryden. Tilsæt resten og lad det komme i kog og skru ned og lad det simre.

Skummes inden servering.

Tips:

Billig og nærende vinterspise.






karakterer:
Opskriften er vist 71294 gange,
og udskrevet 1523 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-09-19 17:35:59
hvor længe skal den koge?

  -   2011-09-11 00:24:42
Kan den fryses ned til senere brug?

  -   2011-03-19 23:54:26
Glemte at sige, at jeg bruger bacontern - 2 pakker fra Aldi koseter 11.95 kr. Så der er masser af mad til en anden ret med bacontern.

  -   2011-03-19 23:52:31
Rigtig, rigtig god. Både med stegte bacontern og alle krydderierne, og super nem at finde ud af. 1 boulionterning (uanset hvilken art, passer til en halv liter vand. Jeg kommer også suppeurter (frosne) i - og så er det bare mums. Serveres med hvidløgsflutes, og du er total mæt.

  -   2010-10-03 18:08:40
Fantastisk nem suppe og meget mættende - ovenstående er nok til 4 personer hvor man virkelig bliver mæt! Laurbærblade kan sagtens udelades.