Grøntsagssuppe

Grøntsagssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Grøntsagssuppe Grøntsagssupper

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 skiver røget bacon à 2 cm
1 stor porre
3 gulerødder
0.25 selleri
2 persillerod/pastinak
2 løg
 Olivenolie eller andefedt
 Salt
 peber
 karry
1-2 bouillonterninger
2-3 laurbærblade
2 l.vand
 
Opskrift:
Skær bacon i tern og svits i fedtstoffet. Rens grøntsager og skær i skiver/tern og vend dem i gryden. Tilsæt resten og lad det komme i kog og skru ned og lad det simre. Skummes og serveres som den er eller med mel og kødboller.

Tips:

Billig og nærende vinterspise.





karakterer:
Opskriften er vist 70506 gange,
og udskrevet 1515 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-09-19 17:35:59
hvor længe skal den koge?

  -   2011-10-17 12:29:32
2-3 laurbærblade sir da sig selv.. hvis man vil ha to blade putter man to i og hvis man vil ha 3 i.. putter man 3 i!

  -   2011-09-11 00:24:42
Kan den fryses ned til senere brug?

  -   2011-03-19 23:54:26
Glemte at sige, at jeg bruger bacontern - 2 pakker fra Aldi koseter 11.95 kr. Så der er masser af mad til en anden ret med bacontern.

  -   2011-03-19 23:52:31
Rigtig, rigtig god. Både med stegte baconstykker og alle krydderierne, og super nem at finde ud af.1 boulionterning (uanset hvilken art, passer til en halv liter vand. Jeg kommer også suppeurter (frosne) i - og så er det bare mums. Serveres med hvidløgsflutes, og du er total mæt.

  -   2010-10-03 18:08:40
Plejer at bruge en pakke bacon i tern frem for skiver af røget bacon. Fantastisk nem suppe og meget mættende - ovenstående er nok til 4 personer hvor man virkelig bliver mæt! Laurbærblade kan sagtens udelades.

  -   2010-01-20 18:03:50
vi drenge vil meget gerne bede om eksakte angivelser af mængder. Ligeledes er det uklart hvad der mener med 2-3 af noget. Er det 2,5 eller hvad? Eller afhænger det af hvor meget man tilfældigvis har i skuffen? Ellers en god suppe der er hurtig at lave.

  -   2009-06-05 14:27:17
det er da ikke grøntsagssuppe hvis der er bacon i?