Lakseruller på rissalat
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt af : Nusnus Indsendt : Red : |
|
|
Smelt fedtstoffet i en kasserolle og vend risene heri. Tilsæt vand og salt og lad det koge for svag varme ca. 20 min.
Bland saucen, men gem lidt dild til pynt. Bland ris og sauce og læg det på et fad. Anret salatblade og laks herpå, pynt med dildkvist. Server med flutes eller minirugbrød. |
|
Opskriften er vist 9365 gange,
og udskrevet 147 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne