Røræg, bacon og brunch-pølser (til mange)
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Røræg:
De hele æg piskes sammen med fløden og smages til med salt og peber. Kommes på en stegepande (i 2 omgange) med smeltet smør og vendes forsigtigt, til massen er stiv. Det gør ikke noget, at røræggene får lidt farve. Bacon: Læg baconskiverne på plader og steg dem i ovnen ved 200º til de er sprøde. Det kan sagtens gøres et par timer før gæsterne kommer, så fadet bare skal lunes lige før servering. Brunch-pølser: Brunch-pølser kan købes ved flere gode slagtere. Pølserne steges i olie på panden, lægges i et fad og lunes før servering. Stegte tomater: Blomsten fjernes på tomaterne, og de halveres på tværs. De krydres godt med salt og peber og steges i olie på panden. Lægges i et fad og lunes før servering. |
|
Opskriften er vist 49073 gange,
og udskrevet 1718 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne