Friskpillede krebsehaler på franskbrød
Hovedingrediens : Skaldyr - Krebs Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Friske krebs må gerne gå I frisk vand 1-2 dage inden tilberedning så tarmen tømmes.
Start med at snitte den friske dild, gem stilkene til kogelagen, den snittede dild skal bruges i dressingen. Rigeligt vand bringes I kog med dildkroner samt dildstilke fra den friske dild, salt og lidt sukker. Når vandet koger lægges de friske krebs i og koger med 6-7 minutter. Koger du mange krebs og vandet er længe om at komme i kog igen skal krebsene have længere tid. Dressing: Den fintsnittede dild røres med mayonnaise og cremefraiche, smages til med citronsaft, salt og peber. |
|
Opskriften er vist 21312 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hvor meget sjkal der i af hver ting?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne