Friskpillede krebsehaler på franskbrød

Friskpillede krebsehaler på franskbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Skaldyr - Krebs

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Friskpillede krebsehaler på franskbrød, billede 4 Friskpillede krebsehaler på franskbrød, billede 1 Friskpillede krebsehaler på franskbrød, billede 2 Friskpillede krebsehaler på franskbrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 friske krebs
 
 Kogelage:
 Dildkrone
 Salt
 Sukker
 Vand
 
 Dressing:
2 dl.mayonnaise
1 dl.cremefraiche 38%
2 bdt.Frisk dild
 Citronsaft
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Friske krebs må gerne gå I frisk vand 1-2 dage inden tilberedning så tarmen tømmes.

Start med at snitte den friske dild, gem stilkene til kogelagen, den snittede dild skal bruges i dressingen.

Rigeligt vand bringes I kog med dildkroner samt dildstilke fra den friske dild, salt og lidt sukker. Når vandet koger lægges de friske krebs i og koger med 6-7 minutter. Koger du mange krebs og vandet er længe om at komme i kog igen skal krebsene have længere tid.

Dressing: Den fintsnittede dild røres med mayonnaise og cremefraiche, smages til med citronsaft, salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 21312 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvor meget sjkal der i af hver ting??