Spagethi med Kødsovs (Speciel)
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt af : Carina Indsendt : Red : |
|
|
Steg kødet i en gryde på andet højeste blus, til det hele er lysebrun. Så hælder du vandet i og derefter oregano, basilikum og timian.
imens det steger, tager du en ny og større gryde og hælder vand i til en tredje del af gryden er fyldt. Så tænd for pladen på det tredje højeste blus. Så putter du saltet i, og lægger låg på.
Så hælder du dåsen med hakket tomater og dåsen med tomat pure´ i. Rør rundt til det er blandet.
Så put bouillonterningen i.
Derefter læg låg på og lad det stå i ca. 10 min. Så put ketchuppen i, rør rundt, læg låg åp og lad det kåge videre på andet første blus.
Når vandet til spaghettien koger, putter du spaghettien i. Det behøves ikke blive knækket.
derefter skru ned på tredje første blus.
Kig på pakken hvor lang tid det skal have.
Hvis du vil have cocktailpølserne i, åbner du dåserne, hæld saften i dåserne ud og skær pølserne over i 3 dele eller hvordan du ellers vil have dem. Så putter du pølserne i kødsovsen og lader det stå til spaghettien er færdig.
Hvis kødsovsen virker for tynd kan du bruge majsstivelse til at gøre den mere fast.
Rør rundt i koppen med vand og maizena mel. Når det er rørt helt ud, hælder du det i sovsen. Derefter rør rundt i kødsovsen til det er blandet sammen.
Det er ikke altid nødvendigt at hælde det hele i. Det afgøre du selv.
Lad det koge et par min. så er det klar til at spise.
Tips: Du bestemmer selv hvor mange dåser cocktailpølser du vil bruge. Du kan evt. stege dem på ca. 5 blus, til de bliver dejlig sprøde og lækre. Du kan evt. pynte maden med revet ost, og ekstra oregano hvis du ikke synes maden har fået nok. Når jeg skriver andet sidste blus osv. er det fordi at der er ovne hvor der er forskellige niveauer af blus på ovnene. |
|
Opskriften er vist 12686 gange,
og udskrevet 256 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne