Dampet skærising med lun salat af agurk og skalotteløg
Hovedingrediens : FladFisk - Skærising Indsendt : Red : |
|
|
Skærising:
Fileterne foldes så de har samme tykkelse og krydr med salt og peber. Hæld fiskefond og hvidvin i en gryde og placér fileterne i lagen. Bring gryden i kog, skru ned for blusset og lad fileterne dampe i ca. 2 min. Salat: Skræl agurken og riv den på et rivejern. Udvand agurken: Drys salt på agurken og lad den trække i ca. 10-15 min. Vandet fjernes ved at duppe med et stykke køkkenrulle. Skær skalotteløgene i ringe. Svits løgene på en pande tilsat lidt olie i ca. 1 min. Tilsæt agurk og 1/3 dl hvidvin og lad det koge med i ca. 1 min. Kom agurk og løg i en skål. Vend ymer i og smag til med skal af citron, hakket dild, salt og peber. Dildsauce: Reducér fonden fra fisken, tilsæt fløde og kog saucen ind til den får en cremet konsistens. Tilsæt sidst hakket dild. Server retten med ovnbagte kartoffelbåde. |
|
Opskriften er vist 12131 gange,
og udskrevet 214 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne