Fru Olriks Kokostærte
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Indsendt af : Hosta Indsendt : Red : |
|
|
Bund:
Pisk æggehviderne meget stive. Sigt flormelissen og vend den forsigtigt i æggehviderne sammen med kokosmelet. Kom dejen i en velsmurt, raspdrysset springform og bag bunden ved svag varme 160 grader i 50-60 minutter. Læg folie eller bagepapir over, hvis kagen ser ud til at blive for mørk på overfladen. Lad kagen blive kold og flæk den i to bunde. Creme: Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den sammen med smørret i gryde. Rør æggeblommerne sammen med flormelis. Rør forsigtigt den smeltede chokoladeblanding i æggeblandingen. Lad cremen blive kold. Cremen har godt af at stå nogle timer, før kagen lægges sammen. Fordel cremen mellem de to bunde og sigt flormelis over den øverste bund inden serveringen. |
|
Opskriften er vist 8535 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (31 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne