Pæretærte 02
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Indsendt af : Ingrid Indsendt : Red : |
|
|
Skær pærerne i både og læg dem i en smurt tærteform.
Margarine og mel smuldres, sukker tilsættes og dejen trykkes sammen og lægges i lidt flade stykker jævnt hen over pærerne. Mandlerne hakkes groft og fordeles over dejen.
Bages ved 200 grader i ca 30-35 min. Serveres lun med cremefraiche eller letpisket flødeskum til Tips: Hurtig, meget nem og fantastisk populær tærte som smager lige så godt dagen efter, hvis der da er noget tilbage. |
|
Opskriften er vist 25257 gange,
og udskrevet 526 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Anne - 2009-06-02 17:44:40 Rigtig lækker og nem tærte. Har bagt den flere gange, og den er et sikkert hit hver gang. Sofie - 2005-01-01 01:01:01 supergod og nem |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne