Ungarsk Kartoffel suppe

Ungarsk Kartoffel suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Grøntsagssuppe Grøntsagssupper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Ungarn

UngarnIndsendt af : Eml

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kartofler
2 løg
2 spsk.olie
2 spsk.paprika
7 dl.vand
4 dl.creme fraiche
2 spsk.hvedemel
 salt
 
Opskrift:
Skræl kartoflerne og skær dem i terninger. Pil og hak løgene.

Svits løgene i olien uden at de tager farve. Tilsæt kartofler og paprika under omrøring. Hæld vand ved så kartoflerne er dækkede. Lad kartoflerne småkoge i ½ time.

Rør mel ud i creme fraichen og rør det i suppen. Giv suppen et opkog. Smag til med salt.

Tips:

Serveres rygende varm sammen med flutes





karakterer:
Opskriften er vist 24437 gange,
og udskrevet 531 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-11-10 15:32:36
+ en anelse tabasco og 7-8 dråber engelsk sauce...

  -   2008-09-27 10:20:53
Smager fantastisk - specielt på anden dagen.

  -   2008-01-12 17:52:12
Et par spiseskefulde tomatpuré giver et godt mod spil til cremefraiche smagen. - Tue