Ungarsk Kartoffel suppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Ungarn Indsendt af : Eml Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne og skær dem i terninger. Pil og hak løgene.
Svits løgene i olien uden at de tager farve. Tilsæt kartofler og paprika under omrøring. Hæld vand ved så kartoflerne er dækkede. Lad kartoflerne småkoge i ½ time. Rør mel ud i creme fraichen og rør det i suppen. Giv suppen et opkog. Smag til med salt. Tips: Serveres rygende varm sammen med flutes |
|
Opskriften er vist 24437 gange,
og udskrevet 531 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Jens - 2010-11-10 15:32:36 + en anelse tabasco og 7-8 dråber engelsk sauce... Henritte - 2008-09-27 10:20:53 Smager fantastisk - specielt på anden dagen. anonym - 2008-01-12 17:52:12 Et par spiseskefulde tomatpuré giver et godt mod spil til cremefraiche smagen. - Tue |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne