Struer Bøf

Struer Bøf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Eva

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.oksefars max 10%
4-6 store løg
2 kg.kartofler
500 g.frossen ærter
 margarine
 mælk
 
Opskrift:
kartoflerne laves til kartoffelmos. løg skæres i skiver og steges til blødeløg. Kødet deles til 4 store bøffer, som steges,når de er stegt tilsættes ekstre fedtstof (sovs) Ærterne skal have en hurtig opvarmning. Anret kartoffelmosen på 4 tallerkner læg bøffen ovenpå og de blødeløg ovenpå bøffen. pynt med ærterne rundt om kartoffelmosen og hæld til sidst fedtstoffet over løgene.

Tips:

Ved godt det ikke lige er den mest fedtfattige ret, men du bestemmer jo selv, hvormeget fedtstof der skal hældes på. Men en ting er sikker og det er at det smager godt, er hurtig og billig og så ser det godt ud.





karakterer:
Opskriften er vist 8102 gange,
og udskrevet 125 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-04-17 09:53:30
SÅDAN... Lige i skabet