Struer Bøf
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Eva Indsendt : Red : |
|
|
kartoflerne laves til kartoffelmos.
løg skæres i skiver og steges til blødeløg.
Kødet deles til 4 store bøffer, som steges,når de er stegt tilsættes ekstre fedtstof (sovs)
Ærterne skal have en hurtig opvarmning.
Anret kartoffelmosen på 4 tallerkner læg bøffen ovenpå og de blødeløg ovenpå bøffen. pynt med ærterne rundt om kartoffelmosen og hæld til sidst fedtstoffet over løgene.
Tips: Ved godt det ikke lige er den mest fedtfattige ret, men du bestemmer jo selv, hvormeget fedtstof der skal hældes på. Men en ting er sikker og det er at det smager godt, er hurtig og billig og så ser det godt ud. |
|
Opskriften er vist 8102 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer jesper..f - 2016-04-17 09:53:30 SÅDAN... Lige i skabet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne