Æg i fiskefars
Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk Indsendt af : Anna Marie Rasmussen Indsendt : Red : |
|
|
175g. torsk eller sej-1dl. fløde 1 æggehvide lidt salt--100 g. kuller eller laks-blendes til grov mouse.
Æg koges knapt hårdkogte. 1 skefuld fars ligges mellem 2 stykker film tryk med håndfladen til 1 cm. tyk flyt øverste film plasere det kogte pillede æg midt på farsen, saml filmen med fars op omkring ægget form efter æg-paneres i æg og rasp 2 gange steges i olie Serveres med karry mayonnaise og salat- smager rigtig godt |
|
Opskriften er vist 10864 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Anni - 2007-03-13 11:29:23 Til hvor mange håndkogte æg rækker fiskemassen? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne