Æg i fiskefars

Æg i fiskefars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Anna Marie Rasmussen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
175 g.torsk eller sej
1 dl.fløde
1 æggehvide
 lidtsalt
100 g.kuller eller laks
 
 æg
 rasp
 olie
 karry
 mayonnaise
 salat
 
Opskrift:
175g. torsk eller sej-1dl. fløde 1 æggehvide lidt salt--100 g. kuller eller laks-blendes til grov mouse.

Æg koges knapt hårdkogte.

1 skefuld fars ligges mellem 2 stykker film tryk med håndfladen til 1 cm. tyk flyt øverste film plasere det kogte pillede æg midt på farsen, saml filmen med fars op omkring ægget form efter æg-paneres i æg og rasp 2 gange steges i olie

Serveres med karry mayonnaise og salat- smager rigtig godt





karakterer:
Opskriften er vist 10864 gange,
og udskrevet 138 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-03-13 11:29:23
Til hvor mange håndkogte æg rækker fiskemassen?