|
800 |
gram |
Nakkekoteletter800 gram Nakkekoteletter 1 nakkekotelet vejer ca. 125 gram.
|
100 |
gram |
Champignoner, renset vægt100 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
|
0.5 |
|
Løg, pillet vægt0.5 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
3 |
spsk. |
Olie solsikke/vindruekerne3 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
0.5 |
tsk. |
Timian, tørret0.5 tsk. Timian, tørret
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
|
|
Sauce:
|
4 |
dl. |
Vand4 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
1 |
|
Bouillonterning, svin1 Bouillonterning, svin 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
|
|
|
Maizena majsstivelse Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
Evt. |
Kulør Evt. Kulør
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
|
|
Tilbehør:
|
300 |
gram |
Spaghetti, tørret300 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
|
1 |
|
Broccoli1 Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
|
0.5 |
potte |
Persille, frisk0.5 potte Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
|
|
|
|
| |
Tilbehør:
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Lad broccolien i mellemstore buketter koge med de sidste 3-4 minutter af kogetiden.
Hæld pastaen og broccolien op i et dørslag.
Tag broccolien fra og vend den afdryppede pasta med hakket persille.
Nakkekoteletter:
Steg finthakkede champignoner og løg i olien over midelstærk varme i ca. 5 minutter. Krydr med timian, salt peber.
Skær en lomme i koteletterne og fordel champignonblandingen heri.
Luk koteletterne med tandstikker og dup dem tørre.
Brun dem i olie ved god varme i ca. 1 minut på hver side.
Krydr med salt og peber og steg dem derpå færdige, ca. 5 minutter på hver side.
Tag koteletterne af panden og hold dem varme.
Sauce:
Kog panden af med 3-4 dl. vand.
Jævn afkoget med majsstivelse udrørt i lidt vand.
Tilsæt evt. lidt kulør og smag saucen til med salt og peber
|