Conbox Kokkens Forloren Hare
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Conbox Kokken Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hæld bouillon og kaffefløde sammen i en liter mål.
Ælt kødet med krydderier, æg, rasp og 2 dl af bouillon blandingen. Form farsen til en aflang klump og læg det i et passende smurt ovnfast fad. Dæk farsen med bacon skiver, de skal gerne lige akkurat kunne nå over haren på tværs. Sæt fadet i en forvarmet ovn ved 225 grader, midt i ovnen i ca 15 min. Hæld det resterende bouillon blanding ved kødet og dæmp varmen til 170 grader. Lad haren steg videre i ca. 45 min. dryp af og til væske på under stegning. Når haren er færdig, tages den op fra fadet og stegeskyen hældes i en kasserolle, jævnes med meljævning og smages til med salt, peber og ribsgele. Tilsæt lidt kulør. Serveres med gode kogte kartofler. Evt. overskydende hare er glimrende, skåret i tynde skiver, som pålæg på madpakken. |
|
Opskriften er vist 43195 gange,
og udskrevet 1074 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (11 stemmer) |
|
Kommentarer brumbasse50 - 2010-10-08 07:29:53 Forloren hare af oksefars! - Sådan har jeg aldrig fået den før :-) Det skulle prøves og det var rigtigt lækkert! Måske burde retten have et andet navn, da den er lavet af ko istedet for gris !?!. Den kan virkelig anbefales, især med brun sovs og kartofler og er rigtig lækker, selv uden rasp. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne