Auberginetatar

Auberginetatar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 aubergine
 olivenolie
 rosmarin
 timian
 hvidløg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Halvér auberginen og lav nogle snit i kødet med en kniv.
De 2 halvdele smøres med lidt olie og krydres med frisk (eller tørret) timian og rosmarin, hvidløg efter behag, salt og peber.

Bages i en varm ovn ved 200 grader C i ca. 15 minutter.

Herefter skrabes kødet ud og tataren smages til, og varmes i en gryde lige inden servering.





karakterer:
Opskriften er vist 15444 gange,
og udskrevet 210 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu