Auberginetatar
Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer Indsendt : Red : |
|
|
Halvér auberginen og lav nogle snit i kødet med en kniv.
De 2 halvdele smøres med lidt olie og krydres med frisk (eller tørret) timian og rosmarin, hvidløg efter behag, salt og peber. Bages i en varm ovn ved 200 grader C i ca. 15 minutter. Herefter skrabes kødet ud og tataren smages til, og varmes i en gryde lige inden servering. |
|
Opskriften er vist 15444 gange,
og udskrevet 210 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne