Pikantbøf

Pikantbøf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Dyveke

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bøf af oksemørbrad tyksteg el. lignende
 Pikant smøreost
 bacon i skiver
 champignon på glas
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær bacon i små fine tern og rist dem på panden, læg dem på køkkenrulle til afkøling. Skær champignon i små stykker. Tag bøffen og skær en lille "lomme" i den, put en teskefuld pikantost på, fordel champignon og bacon henover. Drys med lidt salt og peber. Steges i ovnen mellem 20-35 minutter ved 200 grader alt efter humør.

Kan evt. serveres med kartoffelrösti og whiskysovs

Tips:

Er klar over det lyder som en mærkelig blanding. men I bliver overrasket. Er blevet en af mine yndlingsretter, og bøffen bliver saftig på en helt anden måde i ovnen





karakterer:
Opskriften er vist 17675 gange,
og udskrevet 332 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (55 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-11-27 15:19:12
fantastisk ret. Jeg laver smørristede kartofler og champignonsovs til

  -   2007-11-27 15:18:24
Hvis man vender dem på oanden først skal de ikke have mere end 10-15 minutter i ovnen

  -   2007-11-27 15:15:34
Man kan med fordel lige stege bøfferne på panden så de får lidt farve... men ikke mere end et minut på hver side,inden man laver lommen.Så bliver de endnu mere lækre

  -   2005-01-01 01:01:01
anderledes, men lækkert

  -   2005-01-01 01:01:01
Uhmm anderledes men meget lækker ret ! Og så kan det passe sig selv i ovnen !