Pikantbøf
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel Indsendt af : Dyveke Indsendt : Red : |
|
|
Skær bacon i små fine tern og rist dem på panden, læg dem på køkkenrulle til afkøling. Skær champignon i små stykker.
Tag bøffen og skær en lille "lomme" i den, put en teskefuld pikantost på, fordel champignon og bacon henover. Drys med lidt salt og peber. Steges i ovnen mellem 20-35 minutter
ved 200 grader alt efter humør.
Kan evt. serveres med kartoffelrösti og whiskysovs Tips: Er klar over det lyder som en mærkelig blanding. men I bliver overrasket. Er blevet en af mine yndlingsretter, og bøffen bliver saftig på en helt anden måde i ovnen |
|
Opskriften er vist 17675 gange,
og udskrevet 332 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (55 stemmer) |
|
Kommentarer Ulla - 2007-11-27 15:19:12 fantastisk ret. Jeg laver smørristede kartofler og champignonsovs til Dyveke - 2007-11-27 15:18:24 Hvis man vender dem på oanden først skal de ikke have mere end 10-15 minutter i ovnen Dyveke - 2007-11-27 15:15:34 Man kan med fordel lige stege bøfferne på panden så de får lidt farve... men ikke mere end et minut på hver side,inden man laver lommen.Så bliver de endnu mere lækre bethina - 2005-01-01 01:01:01 anderledes, men lækkert Kagekonen - 2005-01-01 01:01:01 Uhmm anderledes men meget lækker ret ! Og så kan det passe sig selv i ovnen ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne