Gratineret hvidkålsfad
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Gosh Indsendt : Red : |
|
|
Snit hvidkålen - ikke i for små stykker
Kog det i letsaltet vand. Gem ca 1/2 l. af væsken.
Svits det hakkede kød - husk at krydre med salt og peber.
Rens peberfrugterne og skær dem i tern/strimler.
Smør et stort ildfast fad og kom halvdelen af hvidkålen i.
Fordel det hakkede kød og peberfrugterne over og dæk med resten af hvidkålen.
Lav en alm. hvid sovs af det gemte kogevand og mælk. Krydder med salt og peber og hæld det over fadet.
Fordel gratineringsosten over og sæt fadet i ovnen. Lad det stå ved ca. 180 grader til osten er smeltet og har fået farve.
Tips: Server evt. et stykket groft rugbrød til. |
|
Opskriften er vist 21720 gange,
og udskrevet 819 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne