Rejecocktail 02
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Højtid: Mortens aften Indsendt af : LMA Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rejerne optøes i køleskab (ca. 4 timer) eller i en skål med koldt vand (ca 1 times tid)
Salaten skylles og snittes fint asparges og salat blandes sammen rejer ligges på Dressing: Bland ketchup i creme fraichen efter temperament og smag til med paprika, salt og peber. Dressing hældes på rejerne og rejecocktailen pyntes med karse og en skive citron samt agurk. Tips: Flûtes (fra ovn eller brødrister) er godt tilbehør til denne lette forret |
|
Opskriften er vist 85956 gange,
og udskrevet 3390 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (23 stemmer) |
|
Kommentarer -Jyden - 2008-09-29 18:42:36 helt ærligt nu taler jeg lige ud af posen: MUMS!!! det er som at svæve på skyerne når man bare har smagt et lille stykke :)(LL)!! palmqvist2000 - 2007-10-07 12:39:38 Til Katarina: Som der står: "...efter temperament...", så smagen af rejerne ikke overdøves. Prøv evt. istedet en god tomatpasta. michael - 2007-05-16 13:26:31 den ser lækker ud og smager af en lille del af himlen BP Katarina - 2006-12-30 21:46:12 Der burgte stå hvor meget dl creme frache og ketchup |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne