Haydari 02
Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
Læg fetaen i vand nogle timer, så noget af saltet vaskes ud.
Mos fetaen og bland med yoghurt af temmelig fast konsistens og resten af ingredienserne.
Gem lidt dild til at drysse ovenpå, og stil det i køleskabet nogle timer inden servering.
|
|
Opskriften er vist 19373 gange,
og udskrevet 291 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer larsd - 2009-12-28 18:14:11 det lugter for meget af hakket dild Pernille - 2007-01-17 10:30:04 Inde på lodos.dk (en tyrkisk rasturant i århus) er der beskrevet hvad Haydari indeholder, men ikke i hvor mange mængder. Ud fra det kan man jo så prøve sig an. Benedikte - 2005-01-01 01:01:01 Har prøvet haydari fra bazaren i Århus og den er lidt rød.... og der er der heller ikke dild i.... hjælp vil godt have den originale opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne