Drømmekagen fra Brovst 02
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Vitte Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æg og sukker røres godt sammen heri blandes margarine, mel, bagepulver, vanillesukker, mælk. Dejen fordeles i bradepanden og bages ved 200 grader C. alm. ovn i 20 minutter.
Ingredienserne til fyldes koges sammen og smøres på den varme kage, som sættes i ovnen yderligere 10 min til den er sprød. Tips: Denne opskrift passer til en stor bradepande. |
|
Opskriften er vist 43880 gange,
og udskrevet 1953 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (42 stemmer) |
|
Kommentarer Annelise - 2018-04-18 21:58:16 Føj, margarine. Den er måske god med smør, men ellers ikke. jens - 2011-10-17 13:46:15 der er alt formeget kokusmel i den fyld. den er mislykket i første omgang den faldt sammen, måske skal den bages mere end de 20 min? jeg ved det ikke måske skal den bage 5 min længre,vi må se. anonym - 2011-06-22 16:02:11 Hanne - En rigtig god kage!...Men studsede lidt ved 6 tsk bagepulver....og nødder skulle være en indigriens i kagen...Men hvor er det?....Ellers supperfin kage,der heller ikke er langtids holdbar her....:) Ms.Aagaard - 2009-04-12 10:37:32 ved ikk lige hva i mener med at fyldet absolut ikk må koges... jeg koger det da hver gang.... det sker der da ikke noget ved... får en fantastisk kage ud af det hver gang... Petra - 2008-06-26 15:57:07 den er god men anbefaler den ikke groentved - 2008-02-08 10:49:59 Det er en superkage simpelthen. Laver den hele tiden i øjeblikket -den lever nemlig ikke særlig længe hjemme hos os... Pia - 2008-01-04 18:28:51 Nej fyldet må ikke koges - men brug dobbelt fyld så bliver den dobbelt så lækker - men også mere fedende - desværre. nielsemand - 2007-03-21 11:52:04 Jeg bruger smør, giver en god smag, og det er dejligt og dansk. Jeg har dog ikke prøvet med magarine. Men god det er den betina - 2005-01-01 01:01:01 fyldet må ABSOLUT IKKE koges inden det hældes på dejen. den bliver hård og klistret. det må kun lindt smeltes sammen, men IKKE koge. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne