Drømmekagen fra Brovst 02

Drømmekagen fra Brovst 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 24 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Vitte

Indsendt :      Red :
Drømmekagen fra Brovst 02, billede 4 Drømmekagen fra Brovst 02, billede 1 Drømmekagen fra Brovst 02, billede 2 Drømmekagen fra Brovst 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Dej:
600 g.sukker
8 æg
100 g.smeltet margarine
400 g.hvedemel
6 strøgne tsk. bagepulver
2 tsk.vanillesukker
4 dl.mælk
 
 Fyld:
500 g.farin
1 dl.mælk
350 g.kokosmel
250 g.margarine
 
Opskrift:
Æg og sukker røres godt sammen heri blandes margarine, mel, bagepulver, vanillesukker, mælk. Dejen fordeles i bradepanden og bages ved 200 grader C. alm. ovn i 20 minutter.

Ingredienserne til fyldes koges sammen og smøres på den varme kage, som sættes i ovnen yderligere 10 min til den er sprød.

Tips:

Denne opskrift passer til en stor bradepande.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Drømmekagen fra Brovst

karakterer:
Opskriften er vist 43880 gange,
og udskrevet 1953 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (42 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-04-18 21:58:16
Føj, margarine. Den er måske god med smør, men ellers ikke.

  -   2011-10-17 13:46:15
der er alt formeget kokusmel i den fyld. den er mislykket i første omgang den faldt sammen, måske skal den bages mere end de 20 min? jeg ved det ikke måske skal den bage 5 min længre,vi må se.

  -   2011-06-22 16:02:11
Hanne - En rigtig god kage!...Men studsede lidt ved 6 tsk bagepulver....og nødder skulle være en indigriens i kagen...Men hvor er det?....Ellers supperfin kage,der heller ikke er langtids holdbar her....:)

  -   2009-04-12 10:37:32
ved ikk lige hva i mener med at fyldet absolut ikk må koges... jeg koger det da hver gang.... det sker der da ikke noget ved... får en fantastisk kage ud af det hver gang...

  -   2008-06-26 15:57:07
den er god men anbefaler den ikke

  -   2008-02-08 10:49:59
Det er en superkage simpelthen. Laver den hele tiden i øjeblikket -den lever nemlig ikke særlig længe hjemme hos os...

  -   2008-01-04 18:28:51
Nej fyldet må ikke koges - men brug dobbelt fyld så bliver den dobbelt så lækker - men også mere fedende - desværre.

  -   2007-03-21 11:52:04
Jeg bruger smør, giver en god smag, og det er dejligt og dansk. Jeg har dog ikke prøvet med magarine. Men god det er den

  -   2005-01-01 01:01:01
fyldet må ABSOLUT IKKE koges inden det hældes på dejen. den bliver hård og klistret. det må kun lindt smeltes sammen, men IKKE koge.