Færøsk lagkage
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Oprindelsesland : Færøerne Indsendt : Red : |
|
|
Æggehvider og flormelis piskes stive heri blandes kokosmel, dette bages i en smurt springform ved 175 grader C i 50 minutter.
Crem: Æggeblommer piskes med flormelis, heri vendes smeltet chokolade og margarine. Cremen kommes ovenpå kagen. Serveres kold med flødeskum og eller cremfrace. Tips: husk at bruge past. æg til cremen |
|
Opskriften er vist 29071 gange,
og udskrevet 340 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Majbritt - 2007-07-25 15:43:27 Laves også på Island, og den er mums. Mætter ektremt meget, så et stykke til hver er nok. Ellers bliver man lidt sukkerflimret. Desværre har man lyst til mere for den er så god... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne