Ragout med kødrester

Ragout med kødrester, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
3-4 hakkede løg
2 store fed hvidløg i skiver
1 gulerod i tern
1 blegselleri i tern
1 glastør Marsala
2 laurbærblade
 hakket timian
80 g.bacon i tern
200 g.stegt kød f.eks. oksesteg
200 g.Al Dente Gobetti
 parmesanost
 olivenolie
 hakket persille
 
Opskrift:
Kom alle ingredienser, undtagen pastaen, i en gryde.
Kom lidt vand ved, så det lige akkurat dækker.
Lad det simmer i 30 minutter eller længere.
Kog pastaen og vend den i ragouten.
Server med parmesan, lidt olivenolie og persille.

Tips:

Har du ingen rester, kan du stege noget mørt oksekød (i tern eller strimler) og vende i ragouten til sidst.





karakterer:
Opskriften er vist 15753 gange,
og udskrevet 205 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu