Ragout med kødrester
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt : |
|
|
Kom alle ingredienser, undtagen pastaen, i en gryde.
Kom lidt vand ved, så det lige akkurat dækker. Lad det simmer i 30 minutter eller længere. Kog pastaen og vend den i ragouten. Server med parmesan, lidt olivenolie og persille. Tips: Har du ingen rester, kan du stege noget mørt oksekød (i tern eller strimler) og vende i ragouten til sidst. |
|
Opskriften er vist 15753 gange,
og udskrevet 205 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne