Tabouleh salat med grillede pitabrød
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Oprindelsesland : Libanon Indsendt af : S.D. Indsendt : Red : |
|
|
Salaten:
Bulguren koges efter anvisning på pakken, metoden kan variere lidt, men som tommelfingerregel skal der bruges 2 dele ukogt bulgur til 3 dele vand. Koges i ti min. og står derefter med låg og trækker i 10 min.
Hak tomaterne groft. Hak persillen groft med en kniv.
Bland begge dele i en skål sammen med bulgur. Kom de grofthakkede og udstenede oliven i.
Hak hvidløget meget fint og tilsæt den.
Hæld olivenolien og citronsaften over. Bland det hele godt og smag til med salt.
Lad salaten stå og trække i køleskabet nogle timer inden servering.
Grillede pitabrød:
Halvér pitabrødene, så de ligner 12 halvmåner. Smulder fetaosten med en gaffel.
Drys lidt i hvert halve pitabrød. Spray eller pensl brødene med olivenolie og drys med salt.
Kom dem under grillen i 3 - 4 min. Eller kom dem på havegrillen.
Spis med bulgursalaten.
Tips: Godt til grillet kød af enhver art. Godt til steaks. |
|
Opskriften er vist 14420 gange,
og udskrevet 259 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-04-14 18:34:15 brug bred bladet persille, ingen oliven |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne