Nachos med Guacamole og salsadip
Oprindelsesland : Mexico Indsendt af : Josephine Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær tomater og løg i mindre tern, og lig dem i bunden af et ildfast fad.
hæld derefter alle chipsene over tomat og løg, og til sidst fordeler du osten over retten. Så skal det ca. 20 min i ovnen på 200 grader C. alm. ovn. Tips: Det smager fantastisk med salsadip og guacamole. Guacamole: 2-3 modne avocadoer salt lidt citronsaft Blend avocadoerne eller mas dem med en gaffel. Smag til med citron og salt. Salsadippen smager bedst købt |
|
Opskriften er vist 86821 gange,
og udskrevet 1083 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (63 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-06-14 09:40:58 Mega lækker, og lækker ost.:-D Lisa - 2012-05-07 20:50:27 Det smager super! Jeg har lavet det med lidt fedtfattig ost, men det smager stadig godt! Og jeg lavede det kun med 200 gram og det er også helt fint. :) anonym - 2010-07-03 15:26:11 Avokado, creme fraich, hvidløg, masser af limesaft, salt og peper :) Mathilde - 2010-03-09 19:32:23 Det lyder cool :D Vil prøve det en dag...<33 Guacamole - 2008-12-14 17:37:58 Ville så sige at det smager bedst hjemmelavet.. men vil godt ændre lidt i din opskrift. 2-3 avokadoer 1 tomat salt + peber 3 spise tsk. cremefraiche og citronsaft.. Blend det hele sammen...Smager rigtig lækkert :P - - 2007-11-29 13:34:08 Synes at 20 min er lige lovlig meget, kan nøjes med det halve... anonym - 2005-01-01 01:01:01 :o) mmm lækkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne