Pasta Carbonada
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Diverse pasta Oprindelsesland : Italien Indsendt af : Vejledrengen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyl champignonerne rene og skær dem i skiver.
Smelt margarine i en gryde og tilsæt mel til det bliver en melbolle, tilsæt fløde og lad den koge op til en tyk sauce, tilsæt parmesan salt og peber til den smager godt. svits champignons og bacon på en pande(bacon i små stykker) kog pastaen og bland det hele og serveres. |
|
Opskriften er vist 97160 gange,
og udskrevet 1504 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (25 stemmer) |
|
Kommentarer tobias - 2014-10-09 11:01:59 Cabonada er en argentinsk stuvning! anonym - 2011-11-26 20:03:27 Han har jo netop ikke kaldt opskriften carbonara, men istedet carbonada som så ser således ud!!!! stefan, Italien - 2010-02-14 18:20:04 En ting er fantasi og dermed udvikling af en ret, som naturligvis altid er velkomne, en anden ting er hvis retten hedder noget præcist og derfor indeholder visse ret klare ingredienser. Af denne grund, hvis denne pasta f.eks. fik navnet "Min egen Carbonara" ville det være helt ok, men i dette fald er det, som Pastakongen siger, Carbonara, og opskriften er helt anderledes, da den kun indeholder 2 æg, det ene helt det andet kun æggeblomme, bacon, peber og revet ost (fortrinvis 50% parmesan 50% pecorino, men det er en smagssag.) Fløde, margarine, champignon og mel gør det til en helt anden ret som muligvis smager udmærket, men som intet har at gøre med carbonara.... Frank - 2010-01-29 14:08:31 Godt Iben det er vigtigt at det smager godt hvad det gør Jeg plejer at bruge cremefraice frem for fløde det gør det lint syrligt Iben - 2009-11-07 11:14:14 Er det ikke ligemeget hvad det hedder? bare opskriften er god :). Pastakongen - 2009-10-28 10:49:44 Det hedder pasta carbonara... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne