Skærising i svøb på svampebund med tomat- og spinatcreme
Hovedingrediens : FladFisk - Skærising Indsendt : Red : |
|
|
Sauce:
Begynd her. Skær skalotteløgene i fine tern og sautér dem i lidt olie i en gryde. Tilsæt hvidvin, fiskefond og lidt citronsaft og lad det koge ind til det halve. Tilsæt fløde og lade det igen koge ind til 2/3 del. (Kokketips: monter 50 g. kold smør i saucen til sidst for at jævne den. Kan evt. erstattes af lidt maizena) Saucen kan benyttes som den er tilberedt her, men kan herudover tilføjes spinat- og tomatsmag. Spinatcreme: Hæld halvdelen af saucen i en blender og tilsæt spinat, der er blancheret forinden. Blend indtil saucen er grøn. Tomatcreme: Hæld halvdelen af saucen i en blender og tilsæt 6 cherrytomater, hvidløg. Blend indtil saucen blive rødlig. Begge sauce varmes og smage til med salt og peber. Skærising: Blancher blad svarende til antal filetter. Placer en filet på hver sit blad, krydre med salt og peber og rul fileten sammen. Læg rullerne i et ildfast fad og bag dem i en varm ovn i ca. 10 min ved 180 grader. Tag fadet ud og lade dem trække 5 min. inden servering. Svampebund: Rist svampene i lidt smør på en pande og krydre med salt og peber. Server små kartofler evt. med skræl til retten. |
|
Opskriften er vist 11386 gange,
og udskrevet 267 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Alice - 2005-01-01 01:01:01 Meget velsmagende ret. Jeg anvendte hele skærising på en bund af savoykål med lidt vin, citronsaft, vand og bønneurt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne