Tyrkiske Kødboller
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Morten Pedersen Indsendt : Red : |
|
|
Det hele blandes godt sammen.
Laves til små kødboller som steges på panden i margarine.
Stegefedet fra panden hældes op i en gryde, der kommes mel i som til en alm. sovs spædes med vand,må ikke blive alt for lind.
Mængden af krydderier kan varieres efter smag
|
|
Opskriften er vist 23013 gange,
og udskrevet 475 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Henrik - 2012-10-03 15:30:38 hvad spiser man til!!!!!!! Morten Pedersen - 2011-05-02 02:53:41 Hej Thomas Du kan sagtens bare lave kødbollerne, og så springe sovsen over hvis du vil bruge dem sammen med noget andet som fx. couscous. MVH. Morten anonym - 2011-03-12 17:26:21 det er den bedste rat jeg nogle sende har prøve at lave, det skal i prøve. Thomas A.W. - 2011-02-22 16:45:17 Hvad med hvordan bare selve bollerne laves? Jeg er nemlig interesseret interesseret i at lave sådan nogen kødboller til noget couscous |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne