Citron Marinerede Laks/ Graved Laks/ lakse tatar
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Oprindelsesland : Sverige Indsendt af : Gudmund Indsendt : Red : |
|
|
Først den citron marinered laks.
Til 1 side bruges 3 økologosk citroner
riv dem groft.
Pres saften ud af dem og bland det med solsikke olie råsukker kør det i en blinder til det bliver kremet og smager syrligt ikke for meget men surt.
Kom da det revet citron skald over og lad det stå i køleskab i ca 2 dage.
Graved laks bland råsukker salt tørred dild sammen i en skål drys det over laksen og lad den trække i ca 3-4 dage.
Sidst tager du og skraber kødet af benene hakker det og blander det med en god sennap og salt servere det med rå løg på et smør rested franskbrød.
Tips: Du skal lige huske at tage nerve benene ud eller få fiskehandleren til det |
|
Opskriften er vist 24254 gange,
og udskrevet 318 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer gerd - 2008-12-26 12:44:10 det er en god ide først at fryse fisken, især den til tatar og den der er citron marieneret.Den der er graved bliver saltet så det er fint nok, sushi skal jo også fryses inden brug. ruth.groene - 2005-01-01 01:01:01 Især den citron marineret laks er god laksa tataren er også ok morten - 2005-01-01 01:01:01 Har brugt den flere gange til fester, er meget lækker ola_cristel - 2005-01-01 01:01:01 Den ar väldig delicat rat |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne