Guldkornssmåkager
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Divers gryn/korn Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Røres sammen, sættes i små klumper på bage papir på en bageplade.
Sæt dem med teskeer. Bages ved 200 grader C i ca. 8 minutter midt i ovnen. |
|
Opskriften er vist 48989 gange,
og udskrevet 1348 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (31 stemmer) |
|
Kommentarer Dorthe - 2021-10-19 08:53:58 Kan man bruge lurpark smør i stedet for margarine Dorthe - 2018-08-03 15:49:37 Har ikke lige bagemargarine - mon jeg kan bruge olie? anonym - 2018-04-02 18:25:59 Brug blødt smør i stedet for margarine anonym - 2010-08-20 08:59:02 Brug fast smør (ikke kærgården og lign.) så smager de fantastisk :-) Kage! - 2010-08-05 14:22:52 Til christina... : magarinen skal smeltes.. Kageelsker - 2010-08-04 19:54:10 de er vildt gode.. lig kun 9 små klatter på en bageplade :D christina - 2008-01-31 11:42:04 kagerne flyder meget ud når de bliver bagt så lav meget mellemrum mellem klatterne. de smager en del af magarine, prøv at undlade lidt af magarinen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne