Palmeblade
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Dejen rulles op i lange ruller, som trykkes i den ene side, således at de afskårne stykker får bladform.
Skæres af tynde. Bages. Glaseres med romglasur. På midten strøs lidt chokoladekrymmel. |
|
Opskriften er vist 6210 gange,
og udskrevet 103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2007-04-02 10:42:05 Vil tro at de skal bages ved 200 grader C eller deromkring |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne