Pangasius filet med sennep/kapers creme
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Pangasius - Hajmalle Kilde : Halfdan.dk Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sprødsteg løgene og sæt dem til side til anretningen.
Fisken ordnes, skæres i passende stykker, der vendes i hvedemel og krydres med salt/peber. Kom smør på panden på steg fisken ca. 3 min på hver side. Sauce: Dijonsenneppen svitses let i lidt olivenolie, piskefløde og citronsaft tilsættes, lad det simre ind til en cremet konsistens, kapers tilsættes og krydres med salt/peber. Anretning. Fisken anrettes og toppes med sprødstegt løg. Sennep/kapers creme anrettes omkring fisken. Hertil passer ovnbagte timians kartofler, løse ris eller frisk pasta. |
|
Opskriften er vist 51605 gange,
og udskrevet 2545 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (57 stemmer) |
|
Kommentarer Leif C - 2014-05-15 10:41:52 I stedet for hvedemel, prøv rugmel, smager himmelsk!!! Kit - 2012-01-12 18:46:53 Om det er fordi jeg bruger mælk eller hvad det er ved jeg ikke. Men sovsen skilte totalt. Detn prøver jeg ikke igen Nina - 2010-03-17 10:06:38 Den vildeste ret! Saucen er så lækker, at man vitterligt spiser, til der ikke er mere tilbage. Skulle der dog alligevel blive rester, kan saucen IKKE gemmes, da kapersne giver en meget salt smag, når de står og trækker i saucen. Vi lavede retten til en fødselsdag, og ALLE spiste til de kunne trille! Cathrine - 2009-03-17 22:10:31 Hvad har I af forslag til hvad man kan servere af grøntsager og andet tilbehør til... AM - 2008-02-20 19:45:24 God til mit barns menu-kort. Hun er 1½ år, så jeg har skruet lidt ned for krydderierne, men ... Smager bare super. - tilsatte en rest rød peber-pesto i saucen. - også godt julie - 2007-10-21 11:38:42 jeg plejer ikke at kunne lide fisk, men denne her opskrift er bare den bedste mine børn spiste til der ikke var mere og så blev de skuffede Lisbeth - 2007-09-14 20:45:20 Super dejlig ret! Fik den kommentar fra min mand: Det er fandme lækkert skat - du kan da godt lave mad! Såååden fik det gyldne stempel herhjemme :o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne