Ananasrand
Hovedingrediens : Frugt - Ananas Indsendt : Red : |
|
|
Rand:
Læg husblasen i blød i koldt vand. Kom ananassaft, juice og citronsaft i en gryde. Lad det varme op. Tag gryden af varmen og tilsæt den knugede husblas. Rør den helt ud. Blend ananasternene, til en mos. Hæld ananasgeleen i de 3 randforme og fordel derefter ananasmosen i geleen. Stil den på køl et døgn. Som Forret: Dressing: Bland mayonnaise og crème fraiche, spæd op med A 38 efter behov. Smag til med citronsaft, salt og peber. Bland rejer og fiskeboller i dressingen. (skær evt. fiskebollerne i mindre stykker)Snit den grønne salat og læg den på 3 fade. Vend randene ud ovenpå salaten og fyld midten med dressing. Som dessert: Pynt med flødeskum og nogle ananasstykker. |
|
Opskriften er vist 20529 gange,
og udskrevet 327 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne