Hakkebøffer
Hovedingrediens : Struds - Hakket strudsekød Indsendt : Red : |
|
|
Del kødet i 8 lige store portioner.
Hak bøfferne let på kryds og tværs med en kniv. Drys med salt og peber. Læg baconstrimlen rundt om bøffen (foldet en gang på den smalle led). Brun fedtstoffet på panden. Læg bøfferne på, og brun dem ved kraftig varme 2 min. på hver side - dæmp varmen og steg bøffen 5-6 min. Lav sovs af fedtstoffet i panden, tilsæt bouillon og lad det koge op. Jævnes med maizena- majsmel opløst i vand. Tilbehør: Sløjfenudler og frisk salat fra årstiden. - eller: Kartofler m/ kogte grøntsager eks. broccoli og gulerødder og bearnaisesauce. Champignons svitses i tør pande er lidt ekstra godt til ganen. |
|
Opskriften er vist 26420 gange,
og udskrevet 239 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (10 stemmer) |
|
Kommentarer lise - 2005-01-01 01:01:01 8 bøffer ud af 500gr. fars , de må da værre MEGET små Rubio - 2005-01-01 01:01:01 Det var da en nem måde for at lave bøffer |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne