Hakkebøffer

Hakkebøffer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Struds - Hakket strudsekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.strudsefars
30 g.smør
1 pakkebacon i skiver
 salt
 peber
2-3 dl.bouillon
 
 
Opskrift:
Del kødet i 8 lige store portioner.
Hak bøfferne let på kryds og tværs med en kniv. Drys med salt og peber.
Læg baconstrimlen rundt om bøffen (foldet en gang på den smalle led).
Brun fedtstoffet på panden. Læg bøfferne på, og brun dem ved kraftig varme 2 min. på hver side - dæmp varmen og steg bøffen 5-6 min.
Lav sovs af fedtstoffet i panden, tilsæt bouillon og lad det koge op.
Jævnes med maizena- majsmel opløst i vand.

Tilbehør:
Sløjfenudler og frisk salat fra årstiden. - eller: Kartofler m/ kogte grøntsager eks. broccoli og gulerødder og bearnaisesauce.
Champignons svitses i tør pande er lidt ekstra godt til ganen.





karakterer:
Opskriften er vist 26420 gange,
og udskrevet 239 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
8 bøffer ud af 500gr. fars , de må da værre MEGET små

  -   2005-01-01 01:01:01
Det var da en nem måde for at lave bøffer