Kyllingelår i krydret yoghurtmarinade
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse) Oprindelsesland : Pakistan Indsendt af : Jesper Indsendt : |
|
|
Alle ingredienserne blandes til en marinade, som kyllingelårene vendes i. Trækker op til 2 timer. Læg lårene med al marinaden i et ovnfast fad, og sæt dem i en kold ovn, som varmes op til 200 grader. Retten skal have ca. 1 time og 30 min. - vend lårene når halvdelen af tiden er gået. Så bliver de både sprøde og saftige. Pynt med hakket frisk koriander, rød peber og forårsløg.
Tips: Super velsmagende og nem ret både til hverdag og gæster - server evt. med en grøn salat, Raita og naan-brød. Retten kan også bruges som et godt indslag på buffet'en. |
|
Opskriften er vist 29547 gange,
og udskrevet 749 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (26 stemmer) |
|
Kommentarer pia høegh - 2013-03-14 23:55:03 De bedste kyllingelår jeg har smagt...meget lækkert :) ,,,,,,,,,,, - 2010-11-23 02:03:10 raita det er youghurt med tomater og agurker , men man kan os lave noget der hedder chaat daaii bale , med yougurt tomater og agurker kartofler og kikærter , ikke de møre kikærter men de lyser af dem , og så kryderi , og kryderien hed chaat kan fåes i pakistanske butikker , priya - 2008-08-01 00:37:49 raita er youghurt med tomater og agurk Sssssssssssssssssssss - 2008-07-15 21:49:43 Raita er en form for tzatziki. Det smager bare bedre. Man kommer agurker tomater og andre frugter i yoghurten, alt efter sådan som man vil have den. Husk at komme salt og pebber i... Luv It!!! Jørgensen - 2007-10-29 15:52:57 det smager rigtigt godt Rose - 2007-09-25 14:25:53 Hvad er raita?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne