Rytterkage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk smør og sukker luftigt. Pisk æg i et af gangen.
Bland mel, kakao, vaniljesukker og salt sammen og rør det i. kom bagepapir i bradepanden 23x33 cm. og smør ud kagedejen, lad kagen bage i 20-25 min ved 200 grader C. Alm. ovn på midterste rille. mens kagen bager blander man 2 dl. sukker 1 dl. sirup 1.5 dl fløde og 75 g smør lad det lad det blive varmt i gryden til det bliver lidt tykt tag gryden fra varmen og rør i 200 g kokos. Fordel forsigtigt fyldet over kagen, ikke en stor klump på midten som bagefter skal smøres ud for det kan kagen ikke bære. Bages yderligere 10 minutter til toppen er gylden. Tips: Bunden er en brownie og den skal gerne være lidt klæg når den er bagt, og så have lov til at sætte sig. |
|
Opskriften er vist 48786 gange,
og udskrevet 1070 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne