Tomat kødsovs med smelteost
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Niller Indsendt : Red : |
|
|
Brun kødet grundigt. Tilsæt hvidløg, salt & peber, chili og tomatkoncentrat. Brænd krydderierne af for fuld varme i et par minutter under omrøring.
Tilsæt hakkede tomater, alle grøntsager og laurbærbladet, vand, fløde, bouillonterninger og sukker. Lad det småkoge i 1 time.
Tilsat smøreosten, evt. kun ½ først og smag lidt på det. Tilsæt resten af osten efter smag og behag.
Kog op, og lad det stå og hvile i en en time eller 2 så al kraften trækkes ud af krydderierne.
Server med frisk pasta og reven parmesanost på toppen.
Tips: Tilsæt evt. en spsk. HP sauce, eller 1/4 glas Salsa dip (medium)? |
|
Opskriften er vist 10507 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Tina Andersen - 2017-05-08 16:35:47 simpelthen yndlings kødsaucen har så bare skiftet osten ud med pikantost mums siger jeg bare :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne