Krydderkylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Niko og Peter Indsendt : Red : |
|
|
Læg kyllingefileterne i et ovnfast fad. Hæld ca. halvselen af colaen i en skål
og tilsæt ketchup, soja, tabasco og krydderier.
Snit løget og put halvdelen i saucen. Skær guleroden i tern og put halvdelen i saucen.
Hæld saucen ud over kyllingen og strø gulerodsstykker og løg ud over det hele bagefter.
Sæt ovnen på 200 grader og giv kyllingen 45-60 minutter i ovnen. Skær gulerødderne ud i stave og lav dippen i en lille skål, put de forskellige ingredienser i skålen i den rækkefølge de står i. Server retten med ris. |
|
Opskriften er vist 14426 gange,
og udskrevet 253 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Jørgen - 2010-06-12 18:12:54 Denne ret smager jo intet mindre end fantastisk! Vi brugte frisk chili - et hit! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne