Russian tea cakes
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Forvarm ovnen til 200 grader C.
Blande margarine, flormelis og vanille. Røre mel, nødder og salt i til dej er samlet. Form til 2½ cm store kugler. Læg kuglerne på en ikke smurt bageplade med 2½ cm. afstand. Bages til de er faste men ikke brune, 10 til 12 minutter. Rulle i flormelis mens de er lune, og lad dem køle af Rulles igen i flormelis når de er afkølede. |
|
Opskriften er vist 4384 gange,
og udskrevet 111 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2007-03-14 10:16:19 Har oversat opskriften fra engelsk så der tages lidt forbehold for vægt og mål |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne