Laks med gedeostecreme
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Indsendt : Red : |
|
|
Fisken dryppes med saften fra limefrugten, og der drysses revet limeskal, rosmarin, salt og peber over. Grilles eller steges på panden i 8-10 min. (først med skindsiden dernæst og kun 1 min. på kødsiden).
Gedeosten moses med en gaffel og blandes med syrnet fløde og rosenpeber.
Servér laksefileterne med gedeostecreme, ris, brød og dampet broccoli. |
|
Opskriften er vist 13359 gange,
og udskrevet 193 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne