Marcipan (nøddeallegi)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Af smør, vand og hvedemel laves en afbagning, når den er helt kold ældes den med sigtet flormelis og mandelessens, den kan farves og pyntes som ægte marcipan.
|
|
Opskriften er vist 6206 gange,
og udskrevet 111 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Theresa - 2013-03-19 15:24:54 Hvad betyder afbagning? Theresa - 2013-03-19 15:13:49 Fungere denne opskrift som normal marcipan? Skal smøret smeltes? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne