Pasta med bønner og citronpesto

Pasta med bønner og citronpesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Tine

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.pasta (eks. bånd - men ikke frisk)
3-400 g.bønner (friske eller frosne)
50 g.friskost netural
50 g.smørreost naturel
1 citron
 basilikum (evt frisk)
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kog pastaen i letsaltet vand. 5 min inden endt kogetid tilsættes bønnerne og koger med. Imens bønner/pasta koger færdig, røres citronpestoen sammen at smørost, friskost, friskpresset citron samt bisilikum, salt og peber (smørosten kan klumpe, men klumperne forsvinder når det kommer i pastaen). Vandet hældes fra pastaen, og citronpestoen hældes over. Serveres straks.

Tips:

Retten kan gå selvstændig, men er god som tilbehør til eks. svinemørbrad. Jeg har prøvet at variere med friskost med urter, hvilket kan anbefales. ønskes en mindre markant smag bruges udelukkende friskost.





karakterer:
Opskriften er vist 5435 gange,
og udskrevet 112 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu