Pasta med bønner og citronpesto
Indsendt af : Tine Indsendt : |
|
|
Kog pastaen i letsaltet vand. 5 min inden endt kogetid tilsættes bønnerne og koger med. Imens bønner/pasta koger færdig, røres citronpestoen sammen at smørost, friskost, friskpresset citron samt bisilikum, salt og peber (smørosten kan klumpe, men klumperne forsvinder når det kommer i pastaen). Vandet hældes fra pastaen, og citronpestoen hældes over. Serveres straks.
Tips: Retten kan gå selvstændig, men er god som tilbehør til eks. svinemørbrad. Jeg har prøvet at variere med friskost med urter, hvilket kan anbefales. ønskes en mindre markant smag bruges udelukkende friskost. |
|
Opskriften er vist 5435 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne