Tunmousse 07
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt af : Feodora Indsendt : Red : |
|
|
Put tunen i en skål og findel det med en gaffel.
Hæld creme fraichen i og pisk det rundt.
Stil husblasen i blød i kold vand i 5min. Put det revet løg i tunen Hæld vandet fra husblasen og smelt det i en gryde. Det må ikke koge. Hæld den smeltet husblas i tunen i en tynd stråle og pisk med håndmixeren. Vend yoghurt i. Smag til med citron og salt Hæld det over i serverings forme og stil det på køl i 1-2 timer. Pynt med rejer, salat og dild. Tips: servers med flutes og dressing til. |
|
Opskriften er vist 17206 gange,
og udskrevet 319 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Lisa - 2007-11-29 21:57:44 super lækker og nem. Tar altid kegler hos mine gæster. skal dog stå på køl en 1/2 døgn for at blive stiv. jeg plejer at blende tunen. Så blir den mere til mousse. Bolette - 2005-01-01 01:01:01 Ikke helt stiv nok, men smager rigtig godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne