Tuntournedos med bagekartofler
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk Indsendt : Red : |
|
|
Rengør kartoflerne og skær et kryds i dem. Bages i ovnen ved 200 grader C. i ca. 1 time.
Rør en dressing af yoghurt naturel tilsat finthakket dild, salt og peber.
Rul en skive bacon omkring hver tunsteak (sværdfisk, laks eller sildehaj kan også bruges) og fastgør med snor eller kødnål. Steg i olie på panden, ca. 5 min. på hver side og drys med salt og peber. Servér fisken med bagte kartofler, dilddressing samt en grøn salat. |
|
Opskriften er vist 23200 gange,
og udskrevet 337 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne