Tuntournedos med bagekartofler

Tuntournedos med bagekartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.tunsteak
4 skiverbacon
 olie
 salt
 peber
4 bagekartofler
 yoghurt naturel
 dild
 
Opskrift:
Rengør kartoflerne og skær et kryds i dem. Bages i ovnen ved 200 grader C. i ca. 1 time. Rør en dressing af yoghurt naturel tilsat finthakket dild, salt og peber.

Rul en skive bacon omkring hver tunsteak (sværdfisk, laks eller sildehaj kan også bruges) og fastgør med snor eller kødnål. Steg i olie på panden, ca. 5 min. på hver side og drys med salt og peber.

Servér fisken med bagte kartofler, dilddressing samt en grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 23200 gange,
og udskrevet 337 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu