Vinter Farsbrød

Vinter Farsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mette

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.hakket kalv og flæsk max 10 %
1 æg
2 spsk.hvedemel eller rasp
0.75 dl.mælk
1 stor grøn peberfrugt
1 porre
100 g.reveven selleri
1 kopfrosne ærter
1-2 fedhvidløg
2 tsk.karry ( gerne stærk )
1-2 tsk.salt
 et godt drys peber
 
Opskrift:
Det hakkede kød, mælk, æg, mel,karry og salt og peber blandes sammen i en skål. Tilsæt de fint hakkede grøntsager og den revne seller og det hakkede hvidløg. Pensl en form med lidt olie og kom farsbrødet i. Jeg bruger en firkantet keramik form. Bages i ovnen ved 200 grader i ca 30 - 40 min. Server farsbrødet med en pastasalat og flute. Kartofler, sovs og rødbeder er også en mulighed.





karakterer:
Opskriften er vist 19356 gange,
og udskrevet 446 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Nem og lækker ret . mnn