Pizza med oksekød og pepperoni
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Stine Indsendt : Red : |
|
|
Ælt dejen grundigt og lad den hæve en halv time under et viskestykke.
Mens dejen hæver, tænd ovnen på 225 grader, brun oksekødet og kog det sammen med majsene og saltet + en halv dl mælk.
Rul dejen ud til en firkant/cirkel og læg det på en bageplade (få dejen til at fylde hele pladen). Fordel oksekødet over det hele på dejen og fordel så pepperroni også ud over hele dejen. Skær tomaterne i så tynde skiver som muligt og put dem på (der behøver ikke komme så mange skiver på. det smager bare godt med tomater). Drys så revet ost på + salt og oregano - spar på saltet, men ikke oreganoen :) (kom dog heller ikke for meget oregano på, da det kan spolere hele pizzaen, synes jeg). Sæt pizzaen i ovnen og lad den få 15 min. Når den har fået 15 min, så sæt ovnen på varmluft og giv pizzaen 4 min. Tips: Husk at dræne kødfyldet inden det kommes på pizzaen. Ellers kommer bagetiden til at tage længere tid. Bare sørg for at kødfyldet ikke er alt for saftigt. Pizzaen er god til aftensmad sammen med en skål salat. |
|
Opskriften er vist 21200 gange,
og udskrevet 563 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (35 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne