Sverigesvej 23 kagen
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Silkee Indsendt : Red : |
|
|
Bund 1
Det hele blandes og spredes i en stor bradepande. Bund 2 blades og kommes over den 1 bund i bradepanden det hele bages ved 200 g. i 30 min. Derefter skal kagen køles af. Fyldet fløden piskes meget stiv creme fraiche og vaniliesukker blances i. Det hele smøres ud over kagebunden og frugtstykkerne lægges på. Tips: Man kan også bruge frisk frugt. |
|
Opskriften er vist 7406 gange,
og udskrevet 154 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne