Oksemørbrad med champingnon og skinke
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel Indsendt af : Trine Indsendt : Red : |
|
|
oksemørbraden afpudses. Drysses med salt og peber, hvorefter den brunes i en stegegryde. Tag mørbraden op af gryden, og tilsæt de rensede champingnon og skinken i resten af smørret fra mørbraden. Lidt efter drysses hakket persille i alt efter smag. Når mørbraden er kold lægges den på staniol, og champingnon/skinke blandingen lægges henover kødet. Staniolen rulles om kødet, og puttet i ovnen i en bradepande i ca. 1 time på 180 grader.
|
|
Opskriften er vist 11765 gange,
og udskrevet 272 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne